Öğütme ve Toz haline Getirme | KITPRO

Öğütme ve Toz haline Getirme


Ürün portföyümüzü rakiplerinden ayıran özelliklerden biri de yüksek hızlı Öğütücü seçeneklerimizdir. Üstün modellerimiz, piyasadaki diğer tüm markalardan çok daha hızlı olan 7000 d/d hıza kadar ulaşır. Bu, herhangi bir malzemeyi lezzet veya besin kaybı olmadan saniyeler içinde ince bir toz haline getirebileceğiniz anlamına gelir.

Uygulama için Mevcut Ürün Grupları:

Set Üstü Öğütücüler
6 litre kapasiteli değişken hızlı model
Keşfet
Ayaklı Öğütücüler
20 ve 45 Litre kapasiteli değişken hıza sahip modeller
Keşfet

Uygulama Örnekleri:

Un

Yüksek hızlı G serisi öğütücüler tahılları un haline getirmek için kullanılabilir. Bu özellikle glutensiz diyet uygulayan veya kendi un karışımlarını yapmak isteyen işletmeler için kullanışlıdır.

Ekmek kırıntıları

Yüksek hızlı G serisi Öğütücüler, bayat ekmekten galeta unu yapmak için kullanılabilir. Galeta unu; köfte ve diğer çeşitli yemeklerde kullanılabilen çok yönlü bir malzemedir.

Baharat Karışımları

Yüksek hızlı G serisi Öğütücüler, bütün baharatları ince bir toz haline getirmek için kullanılabilir. Bu, özellikle belirli tarifler için özel baharat karışımları yapmak için kullanışlıdır.

Protein Tozu

Yüksek hızlı G serisi Öğütücüler, kuruyemiş ve tohumları ince bir toz haline getirmek için kullanılabilir. Bu, özellikle katkı maddesi ve koruyucu içermeyen ev yapımı protein tozları yapmak için kullanışlıdır.

Fındık Ezmeleri

Yüksek hızlı G serisi Öğütücüler, badem ezmesi ve diğer yüksek yağlı fındık spesiyaliteleri yapmak için kullanılabilir. Nihai ürününüzü oluşturmak için aromalar, şeker ve bal ekleyebilirsiniz.

Gelişmiş Özellikler

Deneyim ile gelen başarı

Variable speed
KITPRO is the pioneer of the very-reliable inverter technology for variable speed operation of the turning blades since 20 years. Manage particle size, smoothness, consistency and other details by controlling the speed of the motor. One machine to create multiple products and countless recipes.
Reverse-turning
Reverse turning option enables the production of many different products in one batch, normally requiring multiple batches and emptying. Add nuts, fruits, vegetables into already-processed mixtures and run in slow reverse speeds to create salsa, purees, yoghurt mixtures and much more with bite size ingredients.
Multi-function scraper
Thanks to the tested and tried scraper design, you are able to create mixtures without leaving any bits out of the batch - achieving high quality and eliminating waste. The scraper also functions as an arm to direct product onto the knives enabling fast mixing of hard-to-mix materials quickly - cutting process times up to 50%!

Standart Profesyonel Mutfak Robotu vs Yüksek Hızlı G Serisi Öğütücü :

STANDART PROFESYONEL MUTFAK ROBOTU
Piyasadaki standart profesyonel mutfak robotları (sebze parçalama makinası olarak da geçer) en fazla 3500 d/d hıza ulaşabilir. Bu hız, fındık veya antep fıstığı gibi yüksek yağ içerikli ürünlerin kuru tozlarını oluşturmak için yeterli değildir. Yavaş hızlarda; işlem uzayacak, ısınma olacak ve ürün yağı dışarı çıkarak ürünlerin tadını bozacaktır.
Baharat ve şeker de bu düşük hız seviyelerinde işlendiğinde ince tozlar haline getirilemez.
G SERİSİ ÖĞÜTÜCÜ
G serisi öğütücüler 7000 rpm'ye kadar hızlarda çalışabilir! Bu hızda işleme çok hızlıdır ve çok yağlı kuruyemişler ve tohumlar yağlarını içinde tutarak çok ince tozlara dönüşür.
Sadece bu yüksek hızlarda 50 mikron tane boyutuna inerek pudra şekeri veya ince taneli unlar üretebilirsiniz!

"Kadife gibi pürüzsüz humus için HummusMaster'ı seçin!"

HummusMaster logosu, bıçakların çok yüksek hızda dönmesi, bıçak ve çift etkili sıyırıcının mükemmel çalışması anlamına gelir.