L200IV | KITPRO

Akıllı Fabrika

200 Litre Kapasiteli Parçalama / Karıştırma Makinası


Model L200IV Kesici / Karıştırıcı / Homojenizatör, dünya çapındaki tüketici gıda ürünü imalatçıları için endüstriyel gıda işleme ekipmanlarındaki deneyimimizin ayak izlerini takip ediyor. Patentlerimizi ve bilgi birikimimizi birleştirerek; tezgah üstü bir cihazın kullanım kolaylığı ile endüstriyel kapasite ve dayanıklılığa sahip bir makine yarattık. L200IV, müşterilerimizin işgücü ihtiyacını artırmadan proses kapasitesini artırmalarına olanak tanıyor. Vücut gücünden bağımsız olarak bu makineyi çalıştırmak için sadece bir kişi yeterlidir. Haznenin eğilmesi ve kapağın açılıp kapanması tamamen motorizedir ve yarı otomatik olarak çalışır.


Makine, su geçirmez metal düğmeler ve bir kontrol ekranı sunan hibrit bir kontrol paneli aracılığıyla çalıştırılır. Zamanlayıcı, değişken hız fonksiyonu, standart ters çevirme fonksiyonu, kapak ve devirme mekanizması kontrolleri bu panele entegre edilmiştir. Haznenin besleme seviyesine ulaşmak ve çalışmayı kontrol etmek için özel tasarlanmış bir merdiven bulunmaktadır. Opsiyonel motorlu sıyırıcı otomatik olarak çalışır. Sıyırıcı, çalışma sürelerini kısaltır ve verimliliği artırır. Bu ekstra seçeneğin ayrıntıları için lütfen müşteri temsilcinize danışın.


Operatör güvenliği maksimum düzeydedir. Kesici makine, hazneyi veya kapağı yerinde algılamazsa çalışmaz. Güvenliği sağlamak ve mekanik sorunları önlemek için birden fazla sistem vardır. Bunların yanı sıra, makinenin motor ünitelerinin aşırı yüklenmesini önlemek için birden fazla sistem vardır. Tüm bu sistemler kötü kullanıma ve aşırı yüklenmeye karşı koruma sağlayarak yatırımınızı yıllarca korur.


Yüksek boşaltma yüksekliği standart Euro-bin (200 Litre) konteynerler için tasarlanmıştır. Lütfen satış danışmanınızdan, özel tasarlanmış merdivenleri kullanarak manuel yüklemeye alternatif olarak makineyi yarı-otomatik yüklemek için tasarlanmış yükleme asansörünün ayrıntılarını isteyin.


Makina haznesi için vakum seçeneği mevcuttur. Vakum pompası tamamen makine yapısının içine entegre edilmiştir, gizli ve hijyeniktir. Vakum fonksiyonunun kontrolü, reçetelerin tam kontrolü ve makinenin otomatik çalışması için makinenin otomasyon sistemlerine tamamen entegre edilmiştir.


Özellikler ve Seçenekler

Profesyoneller için ayrıntılar

IP65 Kontroller


Değişken hız


Termik koruma


Bakım gerektirmez


Asenkron Motor


HummusMaster


Çıkarılabilir Hazne


Çok fonksiyonlu


Motorize devirme


Üretim için tasarlandı



Karşılaştırma Tablosu

L120IV L200IV
Kapasite 120 Litre 200 Litre
Sıvı Kapasitesi 99% 99%
Güç 15 kW 22 kW
Hız 600-3000rpm 600-3000rpm
Şebeke 380V 3ph 380V 3ph
IP65 Butonlar
Asenkron motor
Kolay temizlik
Termik koruma
HummusMaster
TEKNİK BİLGİ TEKNİK BİLGİ

"Kadife gibi pürüzsüz humus için HummusMaster'ı seçin!"

HummusMaster logosu, bıçakların çok yüksek hızda dönmesi, bıçak ve çift etkili sıyırıcının mükemmel çalışması anlamına gelir.