L45 / L65 | KITPRO

Toplu üretimler için Güç

45 - 65 Litre Kapasiteli Ayaklı Sebze Parçalama Makinaları



L45IV ve L65IV, tek bir seferde, aynı reçeteye uygun daha fazla miktarda ürün işlemek isteyen işletmeler için tasarlanmıştır. Sağlam yapısı ve ağır hizmet tipi ayrıntıları uzun ömür vaat eder. 4 bıçaklı bıçak kısa sürede mükemmel performans sunar. Üst bıçaklar haznenin üst yarısını işlerken, alt bıçaklar alt yarısını işler. Bu şekilde ürün en kısa sürede eşit şekilde işlenir. Bu, aşırı ısınmayı ve nihai ürünün kalitesinin bozulmasını önler


Her iki model de değişken hız fonksiyonuna sahiptir. Kademesiz değişken hız ile; her uygulama ve işlem sırasında bıçakların dönüş hızını değiştirebilirsiniz. Değişken hızı mevcut en modern teknoloji ile mümkün kılıyoruz: değişken frekanslı inverter sürücüleri. Makinalarımızdaki son teknoloji elektronik ekipmanlar sayesinde yüksek güç, dayanıklılık ve iş güvenliği sunuyoruz.


Direk tahrikli tasarım sayesinde; yüksek hız, düşük gürültü ve bakım gerektirmeyen çalışma elde edersiniz. Doğrudan tahrik, bıçak ünitesini tahrik etmek için kayış olmadığı anlamına gelir. Bıçak doğrudan motor miline bağlıdır. Yüksek mühendislik ürünü üniteler, motorun yanlış kullanıma ve sıvı girişine karşı maksimum koruma sağlar.


Özellikler ve Seçenekler

Profesyoneller için ayrıntılar

IP65 Kontroller


Değişken Hız


Termik koruma rölesi


Bakım gerektirmez


Asenkron kömürsüz motor


HummusMaster


Çıkarılabilir Kazan


Çok fonksiyonlu



Karşılaştırma Tablosu

L45IV L65IV
Kapasite 45 Litre 65 Litre
Sıvı kapasitesi 99% 99%
Güç 7,5 kW 11 kW
Hız 600-3000rpm 600-3000rpm
Şebeke 380V 3ph 380V 3ph
IP65 Butonlar
Asenkron motor
Kolay temizlik
Termik koruma
HummusMaster
TEKNİK BİLGİ TEKNİK BİLGİ

"Kadife gibi pürüzsüz humus için HummusMaster'ı seçin!"

HummusMaster logosu, bıçakların çok yüksek hızda dönmesi, bıçak ve çift etkili sıyırıcının mükemmel çalışması anlamına gelir.